Wigilia 2018
Moderatorzy: Baker, Zarząd Koła
Wigilia 2018
Serdecznie zapraszam wszystkich na tradycyjną Wigilię Kołową do bacówki na Hali Górowej, która się odbędzie 08.12, początek ok godz.19:30. Jak co roku będzie wspólna kolacja, wspólne śpiewanie kolęd i nie tylko i na pewno również w tym roku nie zabraknie Mikołaja. Serdecznie wszystkich zapraszamy, jednocześnie prosimy o zabranie drobnych upominków do kwoty ok. 20 zł., aby św. Mikołaj mógł nas nimi obdarować.
Jeśli natomiast ma ktoś ochotę przyczynić się do Wigilii również od strony organizacyjnej, bardzo prosimy o kontakt ze mną 660776360 lub a.kalisz.dzik@gmail.com
Proszę o zgłaszanie się poniżej w temacie, kto planuje się pojawić.
Jeśli natomiast ma ktoś ochotę przyczynić się do Wigilii również od strony organizacyjnej, bardzo prosimy o kontakt ze mną 660776360 lub a.kalisz.dzik@gmail.com
Proszę o zgłaszanie się poniżej w temacie, kto planuje się pojawić.
Re: Wigilia 2018
Też zgłaszam swoją gotowość:)
no ale dzikie tłumy wpisujcie się szybko bo nie wiem na ile osób uszka lepić
ja będę
ja będę
Dla otuchy napiszę, że również się zjawie, a nawet wezmę se sobą Mikołaja
-Wilczy Kursant
-Wilczy Kursant
będę
Jeszcze jeden kursant się zgłaszał, ale jest teraz na jakimś końcu świata i pewnie nie myśli o tym, żeby zaglądać na forum, więc go zgłoszę, a co tam. Hermanuś
Jeszcze jeden kursant się zgłaszał, ale jest teraz na jakimś końcu świata i pewnie nie myśli o tym, żeby zaglądać na forum, więc go zgłoszę, a co tam. Hermanuś
Przypominam o zakazie parkowania pod szlabanem.
Będę, ktoś będzie od piątku? W sobotę planuję skoczyć na Pilsko (chyba że kurs ma jakąś ciekawą trasę kursową?), ale można już od piątku coś podziałać z drewnem i w kuchni.
Będzie trzeba coś przetransportować na górę? Będziemy coś gotować na górze czy po prostu każdy przyniesie co bądź i wystawi na wspólny stól?
Oczywiście bierzemy instrumenty? Wezmę ukulele, może gitarę.
Będzie trzeba coś przetransportować na górę? Będziemy coś gotować na górze czy po prostu każdy przyniesie co bądź i wystawi na wspólny stól?
Oczywiście bierzemy instrumenty? Wezmę ukulele, może gitarę.
Widzę ze juz kilku kursantów sie zglosilo, ale nie wszyscy, wiec hurtem zgłaszam tych co mówili ze będą
Zgłaszam wiec jeszcze 6 kursantów
Poza tym będę tez ja i Artur:)
Zgłaszam wiec jeszcze 6 kursantów
Poza tym będę tez ja i Artur:)
Górowa będzie otwarta już od piątku wieczora.
Jedziemy w sobotę rano (około 9? nie wiem dokładnie) z Gliwic (jak trzeba to przez Kato), powrót w niedzielę (niestety tylko do Pszczyny), mamy dwa miejsca.
Aha i jesteśmy fajni, także warto z nami jechać
Aha i jesteśmy fajni, także warto z nami jechać
Celuję w pociąg do Żywca o 15:30, o 18:11 powinienem być w Korbielowie i zacząć podchodzić pod Górową.
zostało jedno miejsce, około 10 jutro w kato