Ostatni termin egzaminu państwowego na starych zasadach
Moderatorzy: Baker, Zarząd Koła
Ostatni termin egzaminu państwowego na starych zasadach
Wydział Turystyki i Sportu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w Katowicach informuje, że odbędzie się egzamin dla przewodników beskidzkich na obszar zachodni Beskidów Zachodnich w dniach 29 listopada (czwartek) 2012r. część teoretyczna oraz od 1 do 2 grudnia 2012r. (sobota-niedziela), część praktyczna. Ponadto informujemy, że będzie to ostatni egzamin dla kandydatów, którzy ukończyli szkolenie na wyżej wymieniony obszar. Zwracamy się zatem o składanie wniosków na egzamin.
Re: Ostatni termin egzaminu państwowego na starych zasadach
hej, czy ktoś preferuje pisać się na ten egzamin? ja bym był chętny jeśli ktoś jeszcze preferuje....
ja się piszę, w końcu...
pzodr Michał Bratek
pzodr Michał Bratek
a ja się ciągle zastanawiam
hmm to jest nas narazie dwoje (może troje..) czasu na nauke jest mysle ze sporo bo dwa miesiące... Powiedzcie mi a co jeśli teraz się nie zdecydujemy? Czy to wtedy przekreśla nasze szanse na zdobycie państwówki?
Anka ty się nie zastanawiaj ino zaczynaj się uczyć!
Radze po dobroci zanim przejdę do bardziej zdecydowanych środków perswazji
Radze po dobroci zanim przejdę do bardziej zdecydowanych środków perswazji
Wpierw to swojego chłopa byś przekonała, nim zaczniesz resztę świata do egzaminu namawiaćagnika pisze:Radze po dobroci zanim przejdę do bardziej zdecydowanych środków perswazji
Ja też się zastanawiam dość poważnie.
Od myśli do czynów już niedaleko, więc spinajcie poślady i do egzaminu przystąp - dla zasady, a co!
A kto może przekonać swoją drugą połowicę do państwówki - niechaj to czyni jako Ave rzecze! Więcej mi takich duetów na myśl przychodzi
A kto może przekonać swoją drugą połowicę do państwówki - niechaj to czyni jako Ave rzecze! Więcej mi takich duetów na myśl przychodzi
Idźcie, idźcie!!!!
Generalnie też się zastanawiam...
Dobre! Rzeczy niemożliwych ja się jednak nie tykam, a i przemoc w rodzinie bywa źle widzianaAve pisze:Wpierw to swojego chłopa byś przekonała, nim zaczniesz resztę świata do egzaminu namawiaćagnika pisze:Radze po dobroci zanim przejdę do bardziej zdecydowanych środków perswazji
Za wszystkich chętnych trzymam kciuki!
Marku przypominam, że w projekcie tej ustawy otwarcie zawodu przewodnika górskiego polegało na usunięciu wymogu posiadania matury. No ale to był projekt, nie wiem co ostatecznie.
No to zderegulowali jak sto wujów!Pablo pisze:Marku przypominam, że w projekcie tej ustawy otwarcie zawodu przewodnika górskiego polegało na usunięciu wymogu posiadania matury. No ale to był projekt, nie wiem co ostatecznie.